In de Boekwinkel
Lavender, the grower's guide
De meest complete praktische gids voor het kweken van lavendel, een van de belangrijkste kruiden, met hun gebruiksmogelijkheden in de tuin. Met hoofdstukken pver de geschiedenis, botanie, cultuur, vermeerdering, ziekten en plagen, classificatie, speies en cultivars met ruim 200 plantbeschrijvingen, het kweken van lavendel in alle delen van de wereld onder diverse omstandigheden. Een zeer goed boek over het plantengeslacht Lavandula.
Lavender, Fragrance of Provence
Prachtige foto-impressies van het franse lavendellandschap door de verschillende jaargetijden heen.
Passionsblumen
Blütenzauber für Jedermann

Passiflora horen tot de fascinerendste klimplanten. Met hun unieke bloemvormen verheugen ze zich in een steeds grotere populariteit. 20 Jaar geleden werden ze nog hoofdzakelijk in botanische tuinen gekweekt, nu vindt men ze inmiddels overal op balkons en terrassen. De auteurs schetsen in heldere bewoordingen hun ervaringen met deze planten met vele tips voor de verzorging. Door onderscheid te maken in winterhardheid en andere eisen wordt het de lezer gemakkelijk de juiste soorten voor zijn omstandigheden te kiezen.
Passionflowers
Second edition

De meeste tuiniers onder ons kennen de 'gewone blauwe' passiebloem, maar slechts weinigen zijn op de hoogte van de grote hoeveelheid aan varieteiten die deze exotische klimplant kent. Dit boek is uniek in zijn soort. Het is een rijk geïllustreerde gids waarin zo'n 200 soorten en hybriden uitgebreid worden besproken en waarin hoofdstukken zijn opgenomen over kweek, verzorging, passievruchten en passiflora als voedselplant voor de Heliconius vlinders. Ze varieren van uiterst verfijnd tot groot grillig en zelfs bizar.