Speciale postzegel Acer Emerald Lace Postzegel Acer p. Emerald Lace Speciale postzegel Acer palmatum 'Emerald Lace' vel van 10 stuks gegomd
Als uitsluitend dit artikel aan u moet worden verzonden dan moet u met ongeveer € 1.25 binnen Nederland aan verzendkosten rekenen. Als u meerdere artikelen tegelijk koopt is dit bedrag aan verzendkosten het minimum, er wordt dan zoveel mogelijk gecombineerd om de kosten zo laag mogelijk te houden. Uiteraard vervallen deze kosten als u af komt halen!

Maat: € 12,50
In de Boekwinkel
The Winter Garden
Plants that offer color and beauty in every season of the year

Tuinliefhebbers die planten alleen maar op bloei uitkiezen missen vaak 6 maanden schoonheid in hun tuin. In dit boek komen planten aan bod die het hele jaar door aantrekkelijk zijn. Bomen, struiken, klimplanten, varens, grassen, wintergroene planten, planten met een apart profiel, kleurige bast of vrucht en veel meer. Speciale aandacht voor planten die in de winter al bloeien.
Hosta
Dekoratives Blattwerk für Gärten und Strässe

De grote verscheidenheid aan Hosta soorten in woord en beeld met veel aandacht voor de cultuur, verzorging en gebruik in de tuin en als potplant. Het kleureffect in de tuin door het blad en de bloem krijgt speciale aandacht.
Garden to Vase
Growing and using your own cut flowers

Wat is er leuker dan je eigen snijbloemen kweken en dan in huis te gebruiken? Leer van de expert wat een goede snijbloem eigenlijk is; the effecten en bedoelingen van snijbloemen; welke planten te gebruiken; het ontwerp van de snijbloementuin; de technieken; klassieke bloemen; tropische soorten; hoe moie boeketten te maken van de basis tot speciale boeketten voor speciale gelegenheden.
Mountains in the Sea
The Vietnamese Miniature Landscape Art of Hon Non Bo

Niemand weet wanneer de Vietnamese miniatuur landscahpskunst Hon Non Bo ontstond, maar het wordt al eeuwen gemaakt en nu ook door het Westen geapprecieerd. Niet eerder verscheen er zo'n degelijk werk over deze kunstvorm die letterlijk "bergeilandenn in de zee" betekent. Het speciale gebruik van schalen, stenen en planten doet denken aan het Chinese Penjing, maar is toch geheel eigen. In zeer goede staat, omslag een beetje verschoten.
Moose, Farne und Flechten
Häufige und auffällige Arten erkennen und bestimmen

Handige veldgids voor de mossen, varens en korstmossen die u het vaakst zult tegenkomen in onze natuur. De duidelijke foto's en tekeningen laten precies de belangrijke kenmerken zien die nodig zijn voor een correcte identificatie. De beschrijvingen zijn compleet en geven bij elke soort ook de speciale bijzonderheden.
400 Trees and Shrubs for Small Spaces
How to Grow the Right Plant in the Right Place

400 van de beste tuinplanten worden besproken in dit mooie boek, vele daarvan zijn speciaal geselecteerd om op een speciale plaats te staan. Voorbeelden zijn schaduwbomen, smal rechtopgaande planten voor heel kleine plekjes en struiken die een goed effect geven in een gemengde border. Veel advies over snoei, groei en bloei en alle technieken die om de hoek komen kijken om de planten succesvol te laten zijn in de tuin.
Hanging Baskets
Tuinbibliotheek

Hanging baskets waren tot voor enkele jaren vrijwel onbekend bij de tuinliefhebbers, maar nu zijn ze een begrip. Er zijn voor deze speciale vorm van tuinieren zelfs speciale plantengroepen ontwikkeld, met als bekendste voorbeeld de Surfinia's. Hanging baskets kunt u kant en klaar kopen, maar ook zelf beplanten, waarvoor een keur aan geschikte planten te verkrijgen is. Hoe u dat moet doen en welke planten dat zijn wordt uitgebreid besproken, net als de dagelijkse verzorging.
Cacti for the Connoisseur
A Guide for Growers & Collectors

Gebaseerd op vele jaren ervaring als kweker, verzamelaar en publicist op het gebied van de cactussen is dit een hoog gedetailleerde gids op dit gebied. De harde condities van de natuurlijke standplaatsen geven speciale problemen in de cultuur, maar ook speciale voldoening. Het resultaat is twee boeken in een: een overzicht van alle genera en een behandeling van de 'aristocraten' van de cactusfamilie zoals Ariocarpus en Aztekion om maar een paar voorbeelden te geven. Kaft erg slecht, boek verder in zeer goede staat.
Complete Guide to Gardening Season by Season
Een zeer praktische en inspirerende gids tot het maken van uw tuin tot het mooist mogelijke gedurende het hele jaar. De praktische kalender voor elk seizoen geeft aan wat er wanneer in de tuin gedaan moet worden. De plantenkiezers showen meer dan 2500 planten in het seizoen waarin ze op hun best zijn. Speciale hoofdstukken laten zien hoe ook grotere projecten aan te pakken, zoals de aanleg van een nieuwe border. Met ook de basics zoals gereedschap, grond, bemesting en watergift.
Managing the Wet garden
Plants That Flourish in Problem Places

De natte tuin heeft zijn eigen uitdagingen. De speciale technieken voor het onderhoud van de natte tuin worden uitgelegd aan de hand van voorbeelden uit de natuur, zoals moeraslanden en natte weilanden. Daar komen ook de planten voor de natte tuin vandaan. De selectie van de planten en hoe ze esthetisch te combineren is een belangrijk deel van dit boek.