Lycium barbarum 'New Big' Boksdoorn met circa 2 cm grote vruchten
De hoogte na 10 jaar is 1,5 m.
De bloemkleur is wit; rood-oranje bessen.
De bloeiperiode is juni - augustus.
Deze plant is zeer winterhard.

Nederlandse naam : Goji besDit artikel is slechts in zeer kleine aantallen leverbaar!
. Alleen op bestelling leverbaar. Levertijd minstens 1 week. heesters

Maat: pot 5 liter € 35,00
In de Boekwinkel
Designing the New Kitchen Garden
An American Potager Handbook

Een fruit- en moestuin staat biedt niet alleen de mogelijkheid tot een bijzondere gezonde en lekkere oogst, hij kan ook heel erg mooi en interessant zijn. Dit boek toont de lange geschiedenis van prachtige nutstuinen en geeft talrijke voorbeelden hoe men dit ook in zijn eigen tuin kan realiseren. matige conditie
The New Encyclopedia of Orchids
1500 species in cultivarion

De oneindige variatie in de familie van de orchideeën is een nooit eindigende bron van bijzondere plantenvormen, kleuren en geuren. In deze geheel up-to-date gebrachte encyclopedie worden meer dan 1500 soorten orchideeën uit alle groepen en windstreken bijeen gebracht, beschreven en veelal afgebeeld in buitengewoon mooie foto's. Daarnaast veel informatie over cultuur, verzorging, vermeerdering, watergift enzovoorts. Een buitengewwon fraai en compleet boek!
Hamptons Gardens, A 350-Year Legacy
Dit boek vertelt de geschedenis van de tuinen in de Hamptons regia in de staat New York die tot de eerste en oudste tuinen in de Nieuwe Werld behoren.
The New Topiary
Imaginative techniques from Longwood Gardens

Een van de meest aansprekende boeken op het gebied van vormsnoei en plantsculptuur ooit. Voor zowel de amateur als de professional biedt het vele belangrijke zaken en tips en vooral ideeën en hoe deze tot uitvoering te brengen. Longwood Gardens staat speciaal bekend om de plantsculpturen en in dit boek worden alle geheimen, technieken en trucjes geheel uit de doeken gedaan.
Creative vegetable gardening
New edition

Een groententuin kan net zo mooi zijn als een siertuin. Dit boek laat zien hoe de principes voor een goed design net zo goed voor een groententuin kunnen worden toegepast en deze kunnen omtoveren van een gewoon tuintje tot een magisch geheel met kleur, textuur en vorm gebruik makend van groenteplanten en kruiden en fruit zonder de oogst te verminderen of in gevaar te brengen.
Ornamental Grasses
Wolfgang Oehme and the New American Garden

De bekende Amerikaanse tuinarchitect Wolfgang Oehme is een van de invloedrijkste in de stroming New American Garden met veel gebruik van siergrassen in alle soorten en maten. In dit boek is de aandacht gericht op het gebruik in vele tuinsettings met mooi fotomateriaal dat u zal inspireren.
Palgrave: Trees of Southern Africa
New Edition, Revised and updated by Meg Coates Palgrave

Alle inheemse en verwilderde bomen van zuidelijk Afrika (en dat zijn er vele duizenden) beschreven en van distributiekaartjes voorzien. Bij alle soorten zijn tekeningen met de belangrijke kenmerken aanwezig. De soorten zijn relatief gemakkelijk te vinden door het gebruik van eenvoudig te gebruiken indentificatiesleutel. Daarnaast zijn ook de Engelse en Afrikaanse namen gegeven. Een onmisbare gids tot de rijke boomflora van dit subcontinent!
Manual of Climbers and Wall Plants
The New Royal Horticultural Society Dictionary

In 1992 publiceerde de RHS haar New Dictionary of Gardening met daarin een overweldigend aantal planten beschreven, gebruik makend van meer dan 250 auteurs. Dit boek licht uit dit gigantische werk alle informatie over klimplanten en brengt die bij elkaar, zoals ook in andere deelgebieden is gedaan. Hierdoor is ook dit deel een volledige, betrouwbare, gedetailleerde en up-to-date gids geworden.
Orchids of Asia
New & Exapnded 3rd Edition

Dit boek bespreekt de principes van het kweken van orchideeën uit Azie, van inheemse laaglandsoorten tot geimporteerde soorten die algemeen geworden zijn. Veel over de cultuur van de orchideeën, inclusief de bestrijding van ziekten en plagen, hoofdstukken over het kruisen en hybridisatie en veel meer. En: wat is een prijswinnende orchidee?