Lagerstroemia indica MIMI FUCHSIA 'Dablage01' Treurvorm die ook als bodembedekker kan worden gebruikt
De hoogte na 10 jaar is 80 cm.
De bloemkleur is intens magenta.
De bloeiperiode is juli - september.
Deze plant is matig winterhard.

Dit artikel is slechts in zeer kleine aantallen leverbaar!

Maat: pot 7,5 liter € 28,50
In de Boekwinkel
Fuchsias for greenhouse and garden
Naast de ongeveer 100 species zijn vele duizenden cultuurvarieteiten bekend van de Fuchsia. Sommige kunnen alleen onder glas gedijen, andere zijn winterhard. Meer dan 200 verschillende Fuchsias worden in dit boek aanbevolen, beschreven en een groot deel ook afgebeeld. Dit boek vormt een deel van de gezaghebbende serie tuinboeken verschenen onder auspicien van de Royal Botanic Gardens Kew.
Fuchsien
Fuchsia's zijn er in talloze variaties en er valt onzettend meer te ontdekken dat de wenige soorten die een gemiddeld tuincentrum aanbiedt. De agraringenieur Fellner stelt in dit boek op basis van het nieuwste onderzoek de beste voor ons klimaat geschikte en vele nieuwe soorten voor. Een must voor de liefhebber van deze prachtige en helaas wat uit de mode geraakte planten. Ze verdienen een revival net als de Dahlia's...
Fuchsias. The Complete Guide
Dit boek omvat elk aspect van het kweken en houden van fuchsias. Het beschrijft de species en de cultivars volledig en plaatst ze in de tuincontext. Adviezen voor de beste selecties gaan samen met informatie over hoe ze het beste te hebben en houden. Gedetailleerde informatie over onder andere vermeerdering, groeimedium, ziekten en plagen. Met een groot hoofdstuk over de hybridisatie.
Fuchsias
Het doel van dit boek is de fuchsia-enthousiast inzicht te geven in de ontwikkeling van de fuchsia en in de enorme diversiteit in verkrijgbare cultivars. Naast een zeer informatief algemeen deel met onder andere aandacht voor ontwikkeling, zorg, vermeerdering, gebruik en dergelijke, is er een A - Z van de cultivars met werkelijk zeer vele beschrijvingen. Appendices met synoniemnamen, tuinen, fuchsiaverenigingen en leveranciers completeren het geheel.
Fuchsias
A practical guide to cultivating fuchsias, with over 450 beautiful photographs and illustrations

Een zeer praktisch boek over de Fuchsia in de tuin. Met veel informatie over fuchsias in zomerbedden, borders, rotstuinen, potten en bakken, hangende potten en fuchsias in huis, kas of schaduwhal. Ook de technieken van vermeerdering, compost, voeding, watergeven, kruisen, ziekten en plagen en alle werkzaamheden gedurende het jaar. Ook de beste 200 soorten, verdeeld over alle groepen.