U bevindt zich hier: Home > Planten > Bomen en heesters > Hebe > Hebe in soorten
Hebe in soorten Struikje uit Nieuw Zeeland in diverse soorten
De hoogte na 10 jaar is 50 cm.
De bloemkleur is afhankelijk van de soort.
De bloeiperiode is juli - september.
Deze plant is matig winterhard.

Nederlandse naam : StruikveronicaDit artikel is slechts in zeer kleine aantallen leverbaar!
. Is aanwezig op de kwekerij. Kijk ook op de voorraadlijst op onze site. heesters

Maat: pot 13 cm € 5,00
In de Boekwinkel
Success with Roses
Dit boek geeft veel informatie over de volgende onderweropen: het kiezen, kopen en planten van rozen; praktische adviezen over alle aspecten van het opkweken; het snoeien; het bestrijden van ziekten en plagen en de nieuwste soorten op de markt. Daarnaast een overzicht van de mooiste oude soorten uit alle groepen rozen.
Success with Acid-Loving Plants
Dit boek vertelt u welke planten het beste groeien op zure grondsoorten en legt uit hoe een kwaliteitstuin aan te leggen als u een zure tuin heeft. Dit boek bevat de volgende onderwerpen: hoe een tuin met zure grond aan te leggen; het uitzoeken en onderhouden van de beste soorten planten; het in de hand houden van ziekten en plagen; een uitgebreide lijst van soorten met beschrijvingen van de belangrijke eigenschappen.
Hydrangeas
Deze praktische gids voor tuinliefhebbers bevat: - geschiedenis; - cultuuraanwijzingen; - opkweek in potten en bakken; - snoei; - vermeerdering; - gebruik in de tuin; - beschrijvingen van de mooiste soorten en cultivars, inclusief de klimmende soorten.
Succulents for the contemporary garden
Succulenten met hun bijzondere vormen, ongebruikelijke kleuren and de naam, makkelijk in onderhoud te zijn worden een steeds belangrijker element bij het ontwerpen van moderne tuinen. Beschrijving en informatie over meer dan 60 genera (van Adenia tot Yucca) en honderden van soorten helpen de plant te vinden die het beste in het ontwerp en de betreffende tuinsituatie past. Dit is een boek zowel voor de beginner als voor de liefhebber en verzamelaar.
Bonsai
Die besten Arten für draussen und drinnen

Dit boek geeft antwoord op alle belangrijke vragen met betrekking tot koop, opbouw en onderhoud van deze prachtige miniatuur-bomen. U leest over de verschillende stijlen om dan zelf aan de slag te gaan. De mooieste soorten voor binnen en buiten worden voorgesteld. Veel aandacht voor de snoei en het binden.
Handbuch Obstgarten
De auteur stelt talloze fruitsoorten voor en laat zien dat het met een geschikte planning ook in een kleine tuin mogelijk is om van mei tot oktober van het lekkerste fruit te kunnen genieten. Uitgebreide plantenportraits met de beste soorten, het planten en verzorgen.
Kürbis & Zucchini
Sorten und Anbau, Fitness und Gesundheit, feine Rezepte

Dit zeer praktisch boek biedt u informatie over de meest interessante soorten, tips voor de opkweek en onderhoud, het oogsten, bewaren en verwerken, gezonde en lekkere recepten, suggesties voor het dekoreren van en met pompoenen. Bij de geselecteerde poempoenen wordt vermeld hoe groot ze worden, hun kleur, smaak, houdbaarheid enz. Kortom een zeer informatef boekje voor de liefhebber van de grote 'bessen'.
Timber Press Pocket Guide to Bulbs
Een makkelijk toegankelijk overzichtswerk over ruim 700 soorten bolgewassen, soorten, cultivars en hybriden. Het bevat van elke soort de basisinformatie benodigd over vermeerdering, opkweek, onderhoud, ziekten en plagen en uiteraard beschrijvingen. In het boek zijn ook lijsten opgenomen met de juiste plant voor de juiste plek. Gebaseerd op het zeer uitgebreide standarrdwerk over bollen van dezelfde auteur.
Tomaten, paprika's & aubergines
De lekkerste soorten voor de tuin of de plantenkas; Telen met succes: zo gaat u te werk; Alles over oogsten en bewaren

In dit boek vindt u alle informatie die u nodig hebt om zelf de heerlijkste tomaten, paprika's en aubergines te kweken, in de volle grond, in een kleine kas of in een pot. Zo krijgt u uitgebreide uitleg over hoe u precies moet zaaien en verspenen, waar u op moet letten bij het water geven en bemesten en hoe u uw planten kunt beschermen tegen allerlei ziekten en plagen. Verder vindt u een overzicht van de beste soorten met hun belangrijkste eigenschappen. Ook veel tips voor het oogsten en bewaren van de groenten.
Cyclamen
De ontwikkeling van Cyclamen in de tuin is al meer dan 100 jaar aan de gang. Nu hoort het tot de belangrijkste potplanten in de tuin en in huis. In dit boek de gehele ontwikkeling, belang voor de markt, gebruiksmogelijkheden, vermeerdering, cultuur, gewasbescherming, de zoektocht naar nieuwe soorten en een beschrijving van het assortiment met vele afbeeldingen. Ook met vele nieuwe ideeën ten aanzien van de mogelijkheden die deze planten bieden.