Corylus avellana 'Anny's Compact Red' nieuwe soort met diep rood jong blad en rode katjes
De hoogte na 10 jaar is 300 cm.
De bloemkleur is rood.
De bloeiperiode is februari - maart.
Deze plant is goed winterhard.
Aanbevolen aantal per vierkante meter : 1.

Nederlandse naam : HazelnootDit artikel is slechts beperkt leverbaar!
. Alleen op bestelling leverbaar. Levertijd minstens 1 week. heesters

Maat: Halfstam € 30,00
In de Boekwinkel
Stauden
Dit boek biedt een actueel en compact overzicht over het sortiment met de belangrijkste vaste planten. De planten worden nauwkeurig in wordt en beeld beschreven. Veel aandacht voor de standplaats , gedrag en gebruik.
Window Boxes
How to plant and maintain beautiful compact flower beds

Niets geeft een vrolijker aanzicht aan een huis dan bloembakken, en geen manier van tuinieren is zo bereikbaar voor iedereen, van beginner tot expert, van appartementbewoner tot villabewoner. En bloembakken hoeven niet tot de ramen beperkt te blijven, wat dacht u van balkons, poorten, trappenhuizen en zo meer? In dit praktische boek alle informatie om in bloembakken op zo klein mogelijke plaatsen een zo groot mogelijk resultaat te bereiken.
Red Oaks & Black Birches
The Science and Lore of Trees

Wist u dat eiken vaker dan welke andere boom door de bliksem getroffen wordt? Dat u zeep kunt maken van kastanjes? De schrijfster verstaat de kunst om de fascinatie met de natuur met het plezier te verenigen, samen met de wijze waarop mensen met de natuur omgingen door de eeuwen heen. De gewoonste boom komt tot leven met allerlei stukjes informatie over jaarringen, herfstkleur enzovoorts. Waarom doen bomen dat? In dit boek antwoord op dergelijke vragen.