Aronia prunifolia 'Aron' grootvruchtige appelbes prima herfstkleur
De hoogte na 10 jaar is 250 cm.
De beskleur is zwart.
De besperiode is september.
Deze plant is zeer winterhard.
Aanbevolen aantal per vierkante meter : 1.

Nederlandse naam : AppelbesDit artikel is slechts in zeer kleine aantallen leverbaar! Dat is de reden waarom hier geen maten en prijzen kunnen worden vermeld. Er is op dit moment geen eigen voorraad van dit artikel, maar waarschijnlijk kunnen wij het wel bestellen voor u.

Mogelijk alternatief :
Aronia prunifolia 'Viking'. Belangrijkste verschil: vrijwel identiek

Maat: € 0,00
In de Boekwinkel
Dendroflora Nr 31 - 1994
Jaarboek van de Koninklijke Vereniging voor Boskoopse Culturen en de Nederlandse Dendrologische Vereniging

In dit nummer het keuringsrapport van Philadelphus en artikelen over Amelanchier, Aronia, Geranium macrorrhizum en cantabrigiense, Lonicera americana en italica, nieuwe Sorbus soorten, Tilia (deel 3), Xanthoceras sorbifolium. Tevens een artikel over de ontwikkeling van coniferen, de botanische tuin van Kerkrade, Plantarium 1994 en de keuringen van 1994. Met Engelse en Duitse samenvattingen.
Bloemfontein
Vincent Decock schikt Zuid-Afrikaanse bloemen

Bloemist en bloembinder Vincent Decock fleurde reeds tal van exclusieve feestjes en bedrijfsbanketten op en geniet een uitmuntende reputatie. De titel van dit boek verwijst naar de stad Bloemfontein in Zuid-Afrika. Zuid-Afrikaanse bloemen, zoals aronskelken en protea's, zijn dan ook de specialiteit van Vincent Decock en hier creeert hij er ongelooflijk mooie bloemstukken mee.