Acer pseudosieboldianum 'IsINW' (NORTH WIND) Zeer winterharde selectie; jong blad rood; herfstkleur oranje
De hoogte na 10 jaar is 3 m.
Deze plant is zeer winterhard.

Nederlandse naam : Koreaanse esdoornDit artikel is slechts in zeer kleine aantallen leverbaar!

Maat: 40/50 € 42,50
In de Boekwinkel
Begrünte Wände, Lauben und Pergolen
Gestaltung mit Kletterpflanzen und Spalierobst

Wie wil er geen voor zon, wind en inkijk beschutte tuin? Dit boek laat zien wat er allemaal met klim- en leiplanten mogelijk is om niet alleen de gezochte privacy maar ook een hele mooie tuin te krijgen.
The New Encyclopedia of Orchids
1500 species in cultivarion

De oneindige variatie in de familie van de orchideeën is een nooit eindigende bron van bijzondere plantenvormen, kleuren en geuren. In deze geheel up-to-date gebrachte encyclopedie worden meer dan 1500 soorten orchideeën uit alle groepen en windstreken bijeen gebracht, beschreven en veelal afgebeeld in buitengewoon mooie foto's. Daarnaast veel informatie over cultuur, verzorging, vermeerdering, watergift enzovoorts. Een buitengewwon fraai en compleet boek!
Common Poisonous Plants and Mushrooms of North America
Dit boek bevat alle informatie benodigd om een giftige plant te onderscheiden en een vergiftigd persoon te behandelen. Elke plant is volledig beschreven en afgebeeld in close-up om de identificatie te vergemakkelijken. De uitleg over de werking van de verschillende stoffen geeft de lezer de tijd om uit te zoeken welke medische hulp nodig is. Een belangrijk werk voor hen die met vergiftigingen te maken kunnen krijgen, zoals doktoren, ouders en vele anderen