Acer palmatum 'Fall Red Tips' vrij kleinblijvende Japanse esdoorn met groene takken Of de claim juist gaat blijken te zijn dat de bladtoppen in de herfst rood gaan verkleuren, dat moeten we nog bezien....
De hoogte na 10 jaar is 2 meter.
De bladkleur is frisgroen.
De bloeiperiode is mei.
Deze plant is goed winterhard.
Aanbevolen aantal per vierkante meter : 1.

Nederlandse naam : Japanse esdoornDit artikel is slechts in zeer kleine aantallen leverbaar!

Maat: pot 7,5 liter € 36,00
In de Boekwinkel
Success with Shade-Loving Plants
Dit boek geeft veel praktische informatie en tips over de volgende onderwerpen: - hoe te kiezen en hoe de beste planten te kopen voor uw schaduwplek; - hoe een mooie schaduwtuin te ontwerpen en te bouwen; - hoe schaduwplekken in uw voordeel te gebruiken; - een uitgebreide lijst met beschrijvingen van planten voor in de schaduw.
Success with Alkaline-Loving Plants
Hoe weet u welke de beste planten zijn voor een tuin met basische kalkrijke grond? Dit duidelijke boek helpt die te vinden en hoe een kwaliteitstuin te maken op kalkbodems. Met veel duidelijke foto's, praktisch advies, tips en trucs.
Kürbis & Zucchini
Sorten und Anbau, Fitness und Gesundheit, feine Rezepte

Dit zeer praktisch boek biedt u informatie over de meest interessante soorten, tips voor de opkweek en onderhoud, het oogsten, bewaren en verwerken, gezonde en lekkere recepten, suggesties voor het dekoreren van en met pompoenen. Bij de geselecteerde poempoenen wordt vermeld hoe groot ze worden, hun kleur, smaak, houdbaarheid enz. Kortom een zeer informatef boekje voor de liefhebber van de grote 'bessen'.
Tomaten, paprika's & aubergines
De lekkerste soorten voor de tuin of de plantenkas; Telen met succes: zo gaat u te werk; Alles over oogsten en bewaren

In dit boek vindt u alle informatie die u nodig hebt om zelf de heerlijkste tomaten, paprika's en aubergines te kweken, in de volle grond, in een kleine kas of in een pot. Zo krijgt u uitgebreide uitleg over hoe u precies moet zaaien en verspenen, waar u op moet letten bij het water geven en bemesten en hoe u uw planten kunt beschermen tegen allerlei ziekten en plagen. Verder vindt u een overzicht van de beste soorten met hun belangrijkste eigenschappen. Ook veel tips voor het oogsten en bewaren van de groenten.
Low Maintenance gardening
A time-saving guide to trouble-free gardening

De meeste mensen willen zonder grote inspanning een fraaie tuin waar ze van kunnen genieten. Dit boek is voor die tuiniers die enthousiast zijn maar weinig tijd hebben, weinig eigen mogelijkheden hebben of er gewoon geen geduld voor hebben. Het geeft tips en trucs voor een mooie tuin met heel weinig werk en onderhoud.
Attracting Birds & Butterflies
How to plant a backyard habitat to attract hummingbirds and other winged wildlife

In de ogen van vlinders en vogels is het typische stadslandschap net een woestijn. Netjes gemaaide grasmatten, keurig geknipte hagen, aangeharkte borders geven geen voedsel, nestplaatsen en schuilplekjes. Dan komen er ook geen vogels en vlinders. In dit praktische en mooi uitgevoerde boek veel tips en trucs hoe uw tuin zo in te richten dat vogels en vlinders juist uw tuin als een oase zullen gaan beschouwen.
De milieuvriendelijke siertuin
Gids voor aanleg en onderhoud van natuurlijke tuinen

Dit boek biedt antwoord op de vele vragen die er zijn bij het opzetten en onnderhouden van een natuurlijke tuin: Hoe stimuleer is een evenwichtige plantengroei en een rijk dierenleven? Hoe voorkom en/of bestrijd ik ziekten en plagen? Welke milieuvriendelijke methoden zijn hiervoor te gebruiken? Met tips voor optimaal watergebruik, een handleiding om goede compost te maken en een overzicht van planten die aantrekkelijk zijn voor dieren.
Das Anti-Schnecken-Buch
Een boek vol met praktische en beproefde tips hoe u uw slakkenprobleem in de tuin kunt aanpakken. Met wetenswaardigheden over de biologie en leefwijze van slakken en lijsten met planten die slakken mijden of juiste bijzonder aantrekkelijk vinden.
The Genus Dionysia
Sommige Dionysia's horen tot de moeilijkste planten in cultuur. Gelukkig zijn er ook soorten die wat makkelijker gaan, zodat de liefhebber ervaring op kan doen voor hij of zij zich op de moeilijke soorten stort. Dit geslacht van kussenvormige planten is er een die elke liefhebber van alpiene planten wil proberen. Dit boek geeft vele tips en trucs om deze planten in de tuin te cultiveren en beschrijft ook alle voorkomende soorten met verspreiding en habitat.
Dumonts kleine Watertuinen Lexicon
De beste ideeën, tips en voorbeelden van watertuinen. Essentiele informatie over het ontwerpen van een waterelement in uw tuin. Adviezen over technische hulpmiddelen voor uw watertuin. Tips voor het optimaliseren van de waterkwaliteit. Informatie over lokatie, grootte en bloeiperiode van uw planten. Botanische en Nederlandse plantennamen.