Acer palmatum 'Bump's Red Seed' Kleine boom met opgaande, open groeiwijze en rode vruchten
De hoogte na 10 jaar is 2 meter.
De bladkleur is groen.
De bloeiperiode is mei.
Deze plant is zeer winterhard.
Aanbevolen aantal per vierkante meter : 1.

Nederlandse naam : Japanse esdoornDit artikel is slechts in zeer kleine aantallen leverbaar!

Maat: pot 7,5 liter € 36,00
In de Boekwinkel
Easy Plant Propagation
Filling your garden with plants from seeds, cuttings, divisions and layers

Als U Uw tuin wilt vullen met steeds weer nieuwe planten zonder geld te spenderen, is dit Uw boek. U leert alle basistechnieken van het vermeerderen van planten (behalve enten). Vele tips en trucs worden gegeven om tot succes te komen in het vermeerderen. De belangrijkste onderwerpen zijn de techniek van het zaaien en het behandelen van zaden, vermeerdering door scheuren, het nemen van stekken en het vermeerderen door afleggen.
Red Oaks & Black Birches
The Science and Lore of Trees

Wist u dat eiken vaker dan welke andere boom door de bliksem getroffen wordt? Dat u zeep kunt maken van kastanjes? De schrijfster verstaat de kunst om de fascinatie met de natuur met het plezier te verenigen, samen met de wijze waarop mensen met de natuur omgingen door de eeuwen heen. De gewoonste boom komt tot leven met allerlei stukjes informatie over jaarringen, herfstkleur enzovoorts. Waarom doen bomen dat? In dit boek antwoord op dergelijke vragen.
Fruit
Edible, Inedible, Incredible

Het derde boek in de serie, na Seeds en Pollen, weer een fabuleus mooi werk met 's werelds mooiste, vreemdste, lekkerste en oneetbaarste soorten vruchten. De buitengewone foto's laten de vruchten zien op hun mooist en vreemdst. De tekst begeleidt de foto's met duidelijke uitleg over de getoonde vruchten. Een boek dat zowel kunst als wetenschap in zich verenigt.