Tuinontwerp en beplantingsadvies.

Het is niet eenvoudig om de mogelijkheden van ons zeer grote aanbod aan tuinplanten optimaal te benutten. Soms ontbreekt de tijd of de kennis om alle mogelijkheden te overzien en de juiste keuzes te maken. Wij realiseren ons dat en hebben om die reden de afdeling tuinontwerp en beplantingsadvies in het leven geroepen. Door onze jarenlange ervaring met een zeer grote plantendiversiteit kunnen wij u de gewenste expertise wel bieden.

Wij kunnen u op verschillende manieren en niveaus ondersteunen. Van een eenvoudig mondeling advies in onze plantenwinkel tot een compleet tuinontwerp met beplantingsplan en bestek en natuurlijk alles daartussenin.

In de afgelopen jaren hebben we zeer uiteenlopende projecten gerealiseerd. Van bescheiden formaat tuinen bij rijtjeshuizen tot parken van een ongewone allure. Een klein aantal projecten willen we op deze plek kort belichten. Zie de links hiernaast.


Beplantingsadviseur Cor van Gelderen

Samenwerking met Rob Blom Tuinen in Leimuiderbrug.

Voor het uitvoeren van onze tuinontwerpen en beplantingsadviezen werken wij samen met Rob Blom Tuinen uit Leimuiderbrug. In de afgelopen jaren hebben wij steeds meer waardering gekregen voor hun verzorgde manier van werken, de goede afspraken die er met deze hovenier te maken zijn en ook voor hun prijsstelling die wij als zeer competitief ervaren. Vanzelfsprekend kan elk werk door ons uitgevoerd worden, of het nu het aanplanten van een enkele boom betreft of het aanleggen van een park. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Schetsontwerpen

Heeft u behoefte aan deskundig advies op tuingebied? Dan is dit net iets voor u. Ons team zit helemaal klaar om alle vragen te beantwoorden. Alle aspecten van de tuin kunnen wat ons betreft aan bod komen. Van advies over een betere tuinindeling, tot een suggestie voor een goede wintergroene haag tot een idee voor balkonbeplanting. We werken volgens een simpel systeem: u krijgt een half uur gericht advies en betaalt ons daarvoor 50 Euro, maar aan het eind krijgt u een tegoedbon ter waarde van 50 Euro die u kunt besteden in onze plantenwinkel. Om een zo goed mogelijk advies te kunnen geven is het fijn als u goed voorbereid naar ons toe komt. We zijn blij net vragenlijstjes, plattegronden, foto's en wilde ideeën. Een afspraak maken is wel noodzakelijk.

Onze beplantingsadviseur

Voor een afspraak met onze ontwerper en beplantingsadviseur Cor van Gelderen kunt u hem telefonisch bereiken op 06-50681925 om een afspraak aan te vragen. Voor een afspraak van een halfuur vragen wij een vergoeding van 50 euro. Daarvoor ontvangt u niet alleen een eerste advies of inventarisatie van uw beplantings- en ontwerpvragen, maar bovendien ontvangt u ook een tegoedbon ter waarde van 50 euro.

Uiteraard is een volledig tuinontwerp in een half uur niet mogelijk. Als tijdens het gesprek blijkt dat er meer nodig is dan kunnen daarvoor tevoren afspraken over worden gemaakt, waarbij een uurtarief van € 85.00 geldt.

Twitter!

eerdere tweets