U bevindt zich hier: Home > Diversen > Help voor de webwinkel

WELKOM OP DE SITE VAN DE PLANTENTUIN ESVELD.
DIT IS DE OUDE SITE.
KLIK HIER VOOR DE NIEUWE SITE

Hoe deze winkel te gebruiken?

Het is echt heel gemakkelijk: zoek de plant of het boek dat u zoekt op via de categorie of via de zoekfunctie. Bij de planten kunt u zoeken op de wetenschappelijke naam (met of zonder gebruik te maken van de cateogrieen als Bomen en Heesters, Coniferen etc.), de Nederlandse naam (alfabetisch) en zelfs uw eigen naam. En heeft u geen idee welke plant u eigenlijk zoekt? Gebruik dan de zoekmachine op Kenmerken!
Heeft u de plant van uw keuze gevonden? Druk op de 'Bestel' knop en de inhoud van uw bestelling komt tevoorschijn. Wilt u het aantal wijzigen, vergeet dan niet op de knop 'Bestelling bijwerken' knop te drukken. Wilt u artikelen weer verwijderen? Klik op het prullenbakje voor het te verwideren artikel. U kunt direct weer op zoek gaan naar het volgende artikel en het proces herhalen.

De boeken werken net zo: hier kunt u zoeken op schrijver en op onderwerp. De nieuwe en de antiquarische titels zijn in aparte categorieen vermeld, maar deze vindt u via de schrijver en de categorie natuurlijk allemaal ook.

Wilt u van een artikel meer informatie: klik op de foto of op de naam van het artikel. Bij veel planten zijn meerdere foto's, klik op de thumbnails.

Bent u klaar met winkelen en is de inhoud van uw bestelling precies zoals u die wilde, druk dan op 'Bestellen'. U krijgt een pagina waarin u uw naam en adres, email-adres gevraagd wordt, hier kunt u ook uw speciale wensen kwijt. Ook geeft u hier aan of u de bestelling toegezonden wilt hebben of dat u deze af wilt komen halen. U kunt hier ook gebruik maken van een eerdere registratie van uw gegevens of u laten registreren voor de toekomst. Druk op 'Verstuur Bestelling' en de bestelling wordt verstuurd.

U krijgt onmiddellijk een bevestiging van de bestelling. Later krijgt u nog een keer een orderbevestiging, zodra deze in ons ordersysteem is ingevoerd. Krijgt u deze niet binnen 2 dagen, kijk dan eens in uw anti-spam filter, het komt voor dat ze daarin belanden, Daarin ook niet te vinden, neem dan aub contact met ons op.

Werkt een knop niet? Kunt u bijvoorbeeld geen aantal aanpassen? Of kunt u geen artikelen toevoegen? Of komt de pagina niet waarin u uw naam en adres moet ingeven? Dat ligt meestal niet aan de site, maar aan uw Internet-beveiligingsinstellingen. Deze staan te scherp en laten dan geen zgn. 'POST' gegevens toe. Zet uw Internet-beveiligingsinstellingen wat minder scherp en zeer waarschijnlijk werkt het dan wel.