Tuinzweet is de beste meststof tuincolumns en gedichten

Een heerlijk leesboek, gestoffeerd met werkelijk prachtige foto's. Het is een schitterend geschenkboek dat u zonder te blozen ook aan uzelf cadeau kunt doen!
Ivo Pauwels - Marc Slootmaekers
90-209-4967-5
Lannoo Terra
94
Hardcover
2002
Taal: Nederlands
Oorspronkelijke verkoopprijs : € 19.95
Het is op voorraad.
€ 9,95
In de Boekwinkel
Durf Tuin
Inspirerende Tuinideeën

Geniet je van een mooie tuin maar maak je je handen liever niet vuil? Wil je een ecologische tuin aanleggen? Wil je liever niet teveel geld uitgeven aan de aanleg van je eigen stukje groen? Wil je eens iets aparts in je collectie? Wil je meer weten over een prairietuin of heb je weinig plaats om een tuintje aan te leggen? De tuintips van Koen De Bouw en Ivo Pauwels zullen je zeker de nodige inspiratie bezorgen en de moed om schop en hark weer uit de schuur te halen. Veel tuinplezier!
Bloemfontein
Vincent Decock schikt Zuid-Afrikaanse bloemen

Bloemist en bloembinder Vincent Decock fleurde reeds tal van exclusieve feestjes en bedrijfsbanketten op en geniet een uitmuntende reputatie. De titel van dit boek verwijst naar de stad Bloemfontein in Zuid-Afrika. Zuid-Afrikaanse bloemen, zoals aronskelken en protea's, zijn dan ook de specialiteit van Vincent Decock en hier creeert hij er ongelooflijk mooie bloemstukken mee.
Geschikt & Gebonden
De natuurlijke creaties van Pieter Porters

Om sfeer te scheppen heeft bloemierkunstenaar en decorateur Pieter Porters echt geen fortuin aan ingredienten nodig.. Hij weet met eenvoudige technieken en materialen een gevoel van overvloed en verrukking op te roepen. Spelend met sfeer, stijl en goede smaak zet Pieter u meer dan ooit aan tot het zelf schikken van biedermeiers, guirlandes, kransen, boeketten en tafelstukken allerhande.. De topfotografen hebben in dit boek meer dan honderd van zijn sublieme creaties in beeld gebracht.