U bevindt zich hier: Home > Boeken > Tuinieren in de Praktijk
Tuinieren in de Praktijk Een complete stap-voor-stap gids voor een geslaagde tuin. Van planning en ontwerpm tot onderhoud per seizoen

Een praktisch naslagwerk over ontwerp en onderhoud van uw tuin. Stapgewijze aanwijzingen in woord en beeld over het maken van de mooiste beplanting, vijvers, muren, patios, rotstuinen en andere onderdelen. Stap-voor-staptechnieken voor het vermeerderen en het onderhoud van planten.
Peter McHoy
905920149-3
Veltman Uitgevers
247
Hardcover
2001
Taal: Nederlands
Oorspronkelijke verkoopprijs : € 17.95
Het is op voorraad.
€ 8,95
In de Boekwinkel
The Garden Planner
Innovative Designs for Small Spaces

Een boek vol met ideeën voor het inrichten van kleine tuinen in de meest uiteenlopende stijlen met duidelijke beschrijvingen en tekeningen.
Small Trees
Choosing, Planting, Care

Bomen vormen een belangrijk element in de tuin maar mogen tegenwoordig vaak niet te groot worden. Dit boek beschrijft meer dan 40 van de beste, kleinblijvende bomen in woord en beeld.
Kamerplanten
De geïllustreerde Gids voor het kopen en verzorgen van Planten in uw hele huis

Dit boek biedt u praktisch advies over plantenverzorging, heldere aanwijzingen voor stekken, delen, marcotteren en andere vermeerderingsmethoden. Kies de beste planten voor elk vertrek, met onder andere planten voor de hal, de badkamer, de slaapkamer, de overloop en de woonkamer. Alle planten in een overzicht van A-Z om sn el handig een bepaalde plant op te zoeken. Meer dan 600 kleurenfoto's.