U bevindt zich hier: Home > Boeken > Shrubs
Shrubs The Hillier Gardener's Guides

Heesters geven naast bomen de essentieele structuur aan een tuin.Met hun grote diversiteit aan vormen, kleuren en texturen is er voor elke situatie wel een geschikte heester te vinden. Dit boek is een handleiding voor het vinden van de juiste plant voor de juiste plek, niet alleen uit het oogpunt van een geslaagd effect maar ook van onderhoudsarm tuinieren en jarenlang plezier.
Andrew McIndoe
0-7153-2022-X
David & Charles
192
Paperback
2005
Taal: Engels
Oorspronkelijke verkoopprijs : € 26.45
Het is op voorraad.
€ 13,00
In de Boekwinkel
Herbaceous Perennials
Het kiezen uit het enorme aanbod aan vaste planten is net makkelijk. Dit boek helpt u erbij. Het laat oude bekende en nieuwkomers zien en geeft informatie welke planten waar op welke manier het beste gebruikt kunnen worden om een maximaal effect te bereiken.
Planting with Trees
Bomen zijn normaliter de grootste en belangrijkste planten in de tuin. Ze zijn essentieel voor het totaal en hebben ook grote invloed op wat er verder in de tuin geplant kan worden. Dat maakt het kiezen moeilijk. Deze gids heeft de bedoeling daarbij te helpen en geeft van vele bomen de eigenschappen en mogelijkheden met andere planten, zowel er onder als er tegen aan en zelfs er doorheen groeiend voor een bijzonder effect.