U bevindt zich hier: Home > Boeken > Safe & Easy Lawn Care
Safe & Easy Lawn Care The Complete Guide to Organic. Low-Maintenance Lawns

Geen enkel aspect van het tuinieren is zo in de aandacht gekomen als het traditionele gazon met zijn hoge watergebruik, energiegebruik, pesticiden, geld en moeite om het op orde te houden. Toch is het moeglijk om een gazon mooi te houden op een meer (milieu)vriendelijke en ook (kind)veilige manier, zoals dit boek laat zien. Met een beetje slimme aanpak en goede planning kan een gazon voor een lange periode met eenvoudige en vriendelijke middelen in uitstekende staat gehouden worden.
Barbara Ellis
0-395-8169-7
Houghton Mifflin
122
Paperback
1997
Taal: Engels
Oorspronkelijke verkoopprijs : € 14.95
Het is op voorraad.
€ 7,25
In de Boekwinkel
Attracting Birds & Butterflies
How to plant a backyard habitat to attract hummingbirds and other winged wildlife

In de ogen van vlinders en vogels is het typische stadslandschap net een woestijn. Netjes gemaaide grasmatten, keurig geknipte hagen, aangeharkte borders geven geen voedsel, nestplaatsen en schuilplekjes. Dan komen er ook geen vogels en vlinders. In dit praktische en mooi uitgevoerde boek veel tips en trucs hoe uw tuin zo in te richten dat vogels en vlinders juist uw tuin als een oase zullen gaan beschouwen.
Organic Pest & Disease Control
How to Grow a Healthy, Prblem-Free Garden

Een probleemloze tuin zonder gebruik te maken van chemische middelen begint voor de eerste ziekte of plaag uw tuin binnenkomt. In dit praktische handboek vindt u de juiste technieken en trucs die een gezonde groei in de tuin bevorderen en ziekten en plagen buiten uw tuin te houden. Ook leert u hoe vogels en de juiste insekten aangetrokken kunnen worden. Maar als het mis mocht gaan, u vindt ook de biologische wegen om deze problemen dan te lijf te gaan.
Easy, Practical Pruning
Techniques for Training Trees, Shrubs, Vines, and Roses

Weinig zaken kunnen zo belangrijk zijn voor het onderhoud van de tuin als het snoeien. Toch is geen techniek zo slecht begrepen en door menig tuinier zo gevreesd. Door gebruik te maken van eenvoudig te volgen stap-voor-stap instructies en uitleg wordt laten zien hoe bomen, struiken, vruchtbomen, rozen, hagen en dergelijke het best gesnoeid moeten worden om een optimaal resultaat te bereiken.