U bevindt zich hier: Home > Boeken > Hanging Baskets
Hanging Baskets Beplantingsideeën en verzorging

Hanging Baskets zijn in korte tijd razend populair geworden. Ze nemen geen tuinruimte in, maar zorgen wel voor heel wat extra kleur in het totaal van het tuinbeeld. Door de bevestiging aan pergola's, carports, muren en schuttingen kunnen ze op ooghoogte bewonderd worden. De eenjarige zomerbloeiers worden het meest toegepast, maar met andere planten is ook heel veel mogelijk. Ruim aandacht is tevens besteed aan de materialen, de juiste wijze van beplanten en de verzorging van de baskets.
Wim Oudshoorn
90-215-2723-5
Kosmos Z&K
96
Hardcover
1996
Taal: Nederlands
Oorspronkelijke verkoopprijs : € 13.55
Slechts 1 exemplaar op voorraad.
€ 6,50
In de Boekwinkel
Praktisch Tuinieren
Werken in Siertuin, Moestuin, Fruittuin in woord en beeld

Volledig vernieuwde editie van dit populaire tuinboek dat al vele jaren tot de beste in zijn soort behoort. Wim Oudshoorn behandelt alle mogelijke werkzaamheden in sier-, moes- en fruittuin. Van ontwerp en aanleg tot grondbewerking en bemesting, van bomen en heesters tot eenjarigen, vaste planten, bollen en knolle, van rozen en klimplanten tot wilde planten, van hagen tot de aanleg van een schutting.
Terrasplantengids
Voor iedereen die van het terras een kleurig en fleurig onderdeel van de tuin wil maken, de plek om fijn buiten te zitten. Ideaal voor het verfraaien en gezelliger maken van balkons, patio's en daktuinen. Schitterend geïllusteerd met vele voorbeelden van attractieve plantencombinaties en de schoonheid van afzonderlijke planten. Plantenkeuze geheel gebaseerd op geschiktheid voor gebruik in potten, bakken, hanging baskets en dergelijke, plus langdurig de sierwaarde behoudend.