Geillustreerde Kuipplantenencyclopedie Gedetailleerde omschrijving van honderden planten, inclusief tips en hun verzorging

Dit is een van de volledigste werken op het gebied van de voortdurend uitbreidende groep van kuipplanten. Vele honderden soorten worden u in schitterende foto's en uitvoerige beschrijvingen voorgesteld. Met behulp van deze encyclopedie kiest u de mooiste exotische planten voor uw balkon, seere of terras, waar u kunt genieten van hun tropische sfeer.
Nico Vermeulen
90-366-1069-9
Rebo Productions
280
Hardcover
2001
Taal: Nederlands
Oorspronkelijke verkoopprijs : € 12.50
Het is op voorraad.
€ 6,25
In de Boekwinkel
Bloeiende Kamerplanten
Boeiende en verrassende combinaties van bekende en onbekende bloeiende kamerplanten

In vele fraaie foto's en een duidelijke uitleg vertelt dit boek over de keuze, de verzorging, de kweekwijze en allerlei combinatiemogelijkheden van zowel de bekende als onbekende bloeiende planten in huis. Wie het hele jaar door van de kleurenrijkdom van bloeiende planten wil genieten, vindt in dit boek alle informatie die daarvoor nodig is.
Kamerplanten Encyclopedie
Dit boek is een onmisbaar naslagwerk bij de keuze van planten in en bij huis: voor kamers met zon of schaduw, de serre en het terras. De vele honderden schitterende foto's geven een uitstekend beeld van wat u van de opgenomen soorten kunt verwachten. Met vrijwel alle verkrijgbare soorten, inclusief de allernieuwste. Speciale aandacht voor de juiste standplaats voor optimale groei en bloei en uitgebreide registers. Een geweldige uitgave voor dit geld!