U bevindt zich hier: Home > Boeken > Beeldgids voor Tuinprojecten
Beeldgids voor Tuinprojecten Een stapsgewijze aanpak van vele praktische klusjes en klussen in de tuin

Foto's van iedere stap en duidelijke instructies laten zien hoe u een grote verscheidenheid aan grote en kleine praktische klussen aanpakt. U ziet onder andere hoe u een patio maakt, een bakstenen muur bouwt, een tuinzitje maakt en een pergola opzet. Een uitstekende inleiding tot een grote varieteit aan praktische technieken, ideaal voor beginners. Vol met tips die zelfs van de onhandigste tuiniers zelfverzekerde en creatieve experts maken.
Mike Lawrence - Neil Sutherland
90-366-1138-5
Rebo Productions
91
Hardcover
1996
Taal: Nederlands
Oorspronkelijke verkoopprijs : € 11.30
Het is op voorraad.
€ 5,50
In de Boekwinkel
Hanging Baskets
Een Praktische Stap-voor-Stapgids

Hanging baskets bieden het gehele jaar door ongekende mogelijkheden voor het maken van schitterende tijdelijke composities en het opvrolijken van kale muren en sombere hoekjes. Duidelijke stap-voor-stapinstructies voor de belangrijkste technieken voor het tuinieren met potten. Een unieke gids met combinaties van basiskleuren, die u laten zien hoe u de baskets het mooist kunt opmaken. Met een A-Z gedeelte waarmee u de planten kunt herkennen, in kleur, met uitgebreide adviezen.
Beeldgids voor Kamerplanten
Een stap-voor-stap gids voor kamer- en kasplanten

Een complete beeldgids voor het kiezen, aanschaffen, verzorgen en behandelen van kamerplanten. Boeiende informatie en stap-voor-stap instructies voor het kweken van planten. Met hoofdstukken over hydrocultuur, terraria, bonsai en kruiden. Voorzien van een uitgebreide, geïllustreerde lijst van de populairste plantesoorten. Informatie over het herkennen en bestrijden van ongedierte en de meest voorkomende plantenziekten.
Complete Gids voor Originele Tuinideeen
Stap-voor-stap foto's en demonstraties helpen u bij de planning van uw ideale tuin, de aanleg van een patio of vijver en de beplanting van oogverblindende potten en bakken. Praktisch advies over de manier waarop u een patio met tegels, bakstenen of keien kunt bestraten en hoe u er met planten een geheel van kunt maken. Duidelijke uitleg bij alles wat komt kijken bij de aanleg van een vijver, zoals folie aanbrengen, een waterval of fontein installeren en waterplanten uitkiezen en nog veel meer.