U bevindt zich hier: Home > Boeken > Beeldgids voor Kamerplanten
Beeldgids voor Kamerplanten Een stap-voor-stap gids voor kamer- en kasplanten

Een complete beeldgids voor het kiezen, aanschaffen, verzorgen en behandelen van kamerplanten. Boeiende informatie en stap-voor-stap instructies voor het kweken van planten. Met hoofdstukken over hydrocultuur, terraria, bonsai en kruiden. Voorzien van een uitgebreide, geïllustreerde lijst van de populairste plantesoorten. Informatie over het herkennen en bestrijden van ongedierte en de meest voorkomende plantenziekten.
David Squire - Neil Sutherland
90-366-0808-2
Rebo Productions
122
Hardcover
1992
Taal: Nederlands
Oorspronkelijke verkoopprijs : € 3.60
Het is op voorraad.
€ 1,80
In de Boekwinkel
Hanging Baskets
Een Praktische Stap-voor-Stapgids

Hanging baskets bieden het gehele jaar door ongekende mogelijkheden voor het maken van schitterende tijdelijke composities en het opvrolijken van kale muren en sombere hoekjes. Duidelijke stap-voor-stapinstructies voor de belangrijkste technieken voor het tuinieren met potten. Een unieke gids met combinaties van basiskleuren, die u laten zien hoe u de baskets het mooist kunt opmaken. Met een A-Z gedeelte waarmee u de planten kunt herkennen, in kleur, met uitgebreide adviezen.
Beeldgids voor Tuinprojecten
Een stapsgewijze aanpak van vele praktische klusjes en klussen in de tuin

Foto's van iedere stap en duidelijke instructies laten zien hoe u een grote verscheidenheid aan grote en kleine praktische klussen aanpakt. U ziet onder andere hoe u een patio maakt, een bakstenen muur bouwt, een tuinzitje maakt en een pergola opzet. Een uitstekende inleiding tot een grote varieteit aan praktische technieken, ideaal voor beginners. Vol met tips die zelfs van de onhandigste tuiniers zelfverzekerde en creatieve experts maken.
The Bonsai Bible
Raising exotic miniature trees in your home

Dit boek bevat alles wat u moet weten over het maken van bonsai in huis, en ook in traditionele buitensettings. Lees over het ontstaan van de bonsai, hoe de juiste plant, bonsai stijl en vorm te kiezen, hoe voor de bonsais te zorgen en te bemesten, hoe een verzameling op te bouwen en hoe ziekten en plagen te voorkomen en te bestrijden.
Successful Bonsai
Raising exotic miniature trees in your home

Dit boek geeft alles wat u moet weten over het maken van bonsai, zowel binnen als in de buitenlucht. De volgende belangrijke hoofdstukken vindt u in dit boek: leer over de oorsprong en geschiedenis van bonsai. Kies de juiste plant, kies de juiste bonsai-stijl en vorm. Hoe bestaande bonsai te onderhouden en nieuwe op te kweken. Leer over verzorging en voedselbehoefte. Effectieve methoden om ziekten en plagen onder controle te houden.