U bevindt zich hier: Home > Zoek resultaten > Planten
Totaal: 4, Selectie 1-4
Cydonia oblonga kweepeer eetbare vruchten (kweepeer-gelei) Ook in zwaardere maten leverbaar, prijzen op aanvraag.. De hoogte na 10 jaar is 300 cm. De bloemkleur is rose-wit. De bloeiperiode is mei. Deze plant is goed winterhard.
Nederlandse naam : Kwee

Dit artikel is slechts beperkt leverbaar!

Maat: Halfstam € 35,00
Maat: 6/8 Hoogstam € 75,00
Maat: 8/10 Hoogstam € 87,50
Cydonia oblonga 'Leskovacz' Appelvormige kweepeer, vroeg en regelmatig produktief Uitsluitend leverbaar in de periode half oktober tot half april, tenzij in de actuele voorraad aanwezig. Zie aldaar aub.. De hoogte na 10 jaar is 300 cm. De bloemkleur is rosewit. De bloeiperiode is mei. Deze plant is goed winterhard.
Nederlandse naam : Kwee

Dit artikel is slechts beperkt leverbaar!

Maat: 6/8 Hoogstam € 55,00
Cydonia oblonga 'Vranja' Peervormige kweepeer met meer horizontale takken Uitsluitend leverbaar in de periode half oktober tot half april, tenzij in de actuele voorraad aanwezig. Zie aldaar aub.. De hoogte na 10 jaar is 350 cm. De bloemkleur is rose-wit. De bloeiperiode is mei. Deze plant is goed winterhard.
Nederlandse naam : Kwee

Dit artikel is slechts beperkt leverbaar!

Maat: 6/8 Hoogstam € 55,00
Pyrocydonia daniellii Pyrus communis 'Williams Christ' x Cydonia oblonga, chimeer. De hoogte na 10 jaar is 3 meter. De bloemkleur is bleekrose. De bloeiperiode is mei. Deze plant is goed winterhard.
Dit artikel is slechts in zeer kleine aantallen leverbaar! Dat is de reden waarom hier geen maten en prijzen kunnen worden vermeld. Er is op dit moment geen eigen voorraad van dit artikel, maar warschijnlijk kunnen wij het wel bestellen voor u.

Maat: € 0,00
Pagina 1 - Van Cydonia oblonga tot Pyrocydonia daniellii