U bevindt zich hier: Home > Zoek resultaten > Planten
Totaal: 3, Selectie 1-3
Briza media trilgras. De gemiddelde hoogte is 75 cm. De bloemkleur is wit. De bloeiperiode is juni - augustus. Deze plant is goed winterhard. Aanbevolen aantal per vierkante meter : 7.
Nederlandse naam : Trilgras

Maat: pot 9 cm € 2,70
Briza media 'Limouzi' trilgras vroegbloeiende grassoort. De gemiddelde hoogte is 60 cm. De bloemkleur is bruin. De bloeiperiode is juni - juli. Deze plant is goed winterhard. Aanbevolen aantal per vierkante meter : 7.
Nederlandse naam : Trilgras

Maat: pot 9 cm € 2,70
Maat: pot 3 liter € 7,50
Briza media 'Russels' Kleur : witgroen gestreept
Bloeitijd : mei - augustus De uiteindelijke hoogte van de plant is ongeveer : 50 cm. Deze plant heeft in het systeem Hansen/Mussel ter indeling van de vaste planten de volgende code : 3.3.6.8 Betekenis van het eerste cijfer: Algemene standplaats : OPEN PLAATSEN. Planten voor een open, boom- en struikvrije plaats. Met veel zon en een min of meer voedselrijke grond.
Betekenis van het tweede cijfer: Specifieke eisen van de plant : Planten voor een zonnige plaats met een koele bodem.
Betekenis van het derde cijfer: Standplaats advies : Ook in combinatie met rotsplanten te gebruiken.
Betekenis van het vierde cijfer: Overige eigenschappen : Geeft een goede snijbloem. Dit artikel is slechts in kleine hoeveelheden leverbaar en kan plotseling uitverkocht blijken. Aanbevolen aantal per vierkante meter : 7
Nederlandse naam : Trilgras

Maat: pot 9 cm € 2,25
In de Boekwinkel
Dendroflora Nr. 28 - 1991
Jaarboek van de Koninklijke Vereniging voor Boskoopse Culturen en de Nederlandse Dendrologische Vereniging

In dit nummer keuringsrapporten van de Deutzia-, Forsythia- en Juniperus media-sortimenten, artikelen over Agastache, Koelreuteria, Podocarpus en Sinocalycanthus chinensis. Tevens een artikel over het Eijsterborgherpark in Deventer en verslagen van Plantarium 1991 en de keuringen van 1991. Met Engelstalige samenvattingen.
Pagina 1 - Van Briza media tot Briza media 'Russels'