In de Boekwinkel
101 Ideeen tuinen
Verbeter of vernieuw je tuin. Je kunt het zelf. Dit boek geeft je maar liefst 101 ideeën en vakkundige praktijkoplossingen. Een boek vol inspiratie om een tuin te maken die precies wordt wat jij dat wilt. Als je praktisch tuinadvies nodig hebt en een massa inspiratie, dit boek heeft het allemaal.
The Daylily
A Guide for Gardeners

Hemerocallis is zeer veelzijdig in kleur, grootte en vorm. Ze zijn ook verrassend gemakkelijk in de cultuur en hybridiseren ook gemakkelijk. Elk jaar worden er meer dan duizend nieuwe cultivars geregistreerd. Hoe in die massa nog een keuze te maken? De schrijvers helpen door alle aspecten van de Hemerocallis te belichten, van historie, cultuur en hybridisatie tot adviezen hoe ze te kweken.
Pocket Guide to of Clematis
In Association of the British Clematis Society

Clematis behoort zonder twijfel tot de populairste tuinplanten met duizenden soorten en hybriden. Dit boek is bedoeld om in deze enorme massa aan soorten en cultivars een duidelijk overzicht te geven op een systematische manier. Naast de beschrijvingen en afbeeldingen van een bijzonder groot aantal soorten ook hoofdstukken over de botanie van Clematis, gebruik, cultuur, verzorging, snoeien, vermeerdering en hybridisatie, ziekten en plagen en hun bestrijding. Een aanrader!