Paulownia fortunei 'Fast Blue' Anna Paulowna boom die op jonge leeftijd al bloeit
De hoogte na 10 jaar is 7 meter.
De bloemkleur is paarsblauw.
De bloeiperiode is maart - april.
Deze plant is goed winterhard.

Dit artikel is slechts in zeer kleine aantallen leverbaar! Dat is de reden waarom hier geen maten en prijzen kunnen worden vermeld. Er is op dit moment geen eigen voorraad van dit artikel, maar waarschijnlijk kunnen wij het wel bestellen voor u.

Maat: € 0,00
Paulownia tomentosa middelgrote boom bloeit voor de bladontwikkeling Ook in zwaardere maten leverbaar, prijzen op aanvraag..
De hoogte na 10 jaar is 750 cm.
De bloemkleur is lilablauw.
De bloeiperiode is april.
Deze plant is goed winterhard.
Aanbevolen aantal per vierkante meter : 1.

Nederlandse naam : Anna-paulowna-boom

Maat: 100/125 € 25,75
Maat: 80/100 € 21,00
Maat: 125/150 € 38,75
Maat: 6/8 Hoogstam € 56,75
Maat: 150/200 € 62,00
In de Boekwinkel
A Book of Blue Flowers
Misschien wel de minst voorkomende kleur in het plantenrijk: blauw. Varierend van turquoise tot violet geven blauwe bloemen een apart effect in elke tuin. In dit boek wordt een rijke verscheidenheid aan blauw bloeiende struiken en vaste planten voorgesteld met beschrijving, plantaanwijzing en veel meer informatie. Verbazingwekkend goed zijn de foto's, slechts enkele zijn ten prooi gevallen aan het enorme probleem van het goed fotograferen van blauw in het algemeen.
Irises
Dit is een bespreking van een elegante plant die door de eeuwen heen geliefd is geweest. 33 klassieke soorten Iris worden gepresenteerd waaronder Blue Staccato, London Pride en Melodic. Met advies voor tuinliefhebbers aangaande bloei en verzorging.