klik op plantennamen die links zijn voor een afbeelding en een korte beschrijving

Uitleg van de gebruikte symbolen en afkortingen

Index van de Actuele Voorraadlijst

Belangrijke informatie vooraf

Door de unieke wijze van updaten is deze actuele voorraadlijst ook echt actueel en loopt zelden of nooit meer dan 24 uur achter. Dat een artikel voorkomt op deze lijst wil dus zo goed als zeker zeggen, dat het beschikbaar is, maar het kan natuurlijk net verkocht zijn. Maar als een artikel niet in eigen voorraad op deze lijst voorkomt wil dat beslist niet zeggen, dat wij het niet kunnen leveren, dat is juist heel vaak wel het geval. Dankzij een geavanceerd systeem van samenwerking met kleine, vaak in één plantengeslacht gespecialiseerde kwekerijen, maakt dat we een zeer breed gamma aan soorten en cultivars kunnen aanbieden. Dit betekent natuurlijk ook, dat niet alle planten in deze lijst ook op de kwekerij aanwezig zijn. De week levertijd die wij vragen is dan ook noodzakelijk. Artikelen voorzien van een sterretje (*) staan in de plantenwinkel en zijn wel direct beschikbaar.

Prijzen kunt u in de Plantenwinkel vinden. Hier kunt u ook direct bestellen.

Uitleg van de gebruikte maten en afkortingen vindt u hier.

De volgende artikelen hebben wij niet direct in voorraad maar kunnen eenvoudig door ons besteld worden bij diverse leveranciers waarvan de voorraad bij ons bekend is. Deze gegevens zijn natuurlijk minder actueel dan de eigen voorraadgegevens, de verkrijgbaarheid is derhalve nooit helemaal zeker. Vooral in het late voorjaar en de zomer is deze lijst niet altijd betrouwbaar.

Holcus mollis 'Albovariegatus'

Van dit plantengeslacht kunnen incidenteel ook andere soorten en/of maten geleverd worden. Dan gaan wij voor U bij onze collega's daarvoor op zoek.

De catalogus van planten met prijzen en veel andere informatie