U bevindt zich hier: Home > Planten
Plant van de maand: Coniferen
Podocarpus nivalis 'Rockery Gem' bodembedekkende conifeer behoeft man voor vruchtzetting
De hoogte na 10 jaar is 75 cm.
De beskleur is rood.
De besperiode is augustus - september.
Deze plant is goed winterhard.

Dit artikel is slechts in zeer kleine aantallen leverbaar!

Maat: pot € 12,50
In de Boekwinkel
Farbatlas Krankheiten und Schädlinge an Zierpflanzen, Obst
und Gemüse

Deze Atlas van ziekten en plagen bij planten binnen en buiten maakt het mogelijk deze snel te herkennen. Een unieke fotocollectie van ziektebeelden en ziekteverwekkers uit alle belangrijke plantengroepen van kamerplanten via zomerbloemen naar vaste planten, bomen en struiken, vruchtgoed en groente. De herkenning van een ziektebeeld geeft direct houvast in de bestrijding er van en bij elk beeld worden de juiste aanwijzingen gegeven wat te doen. Hiermee wordt zoveel mogelijk een natuurlijke methode toegepast.
Dendroflora Nr. 28 - 1991
Jaarboek van de Koninklijke Vereniging voor Boskoopse Culturen en de Nederlandse Dendrologische Vereniging

In dit nummer keuringsrapporten van de Deutzia-, Forsythia- en Juniperus media-sortimenten, artikelen over Agastache, Koelreuteria, Podocarpus en Sinocalycanthus chinensis. Tevens een artikel over het Eijsterborgherpark in Deventer en verslagen van Plantarium 1991 en de keuringen van 1991. Met Engelstalige samenvattingen.
Gemüsegärten
Beerenobst, Gartengemuese, Kraeuter u. Bluetenpflanzen

Deel 1 van dit praktische boek informeert over algemene dingen rond het aanleggen van een moestuin en geeft ideeën over de verschillende mogelijkheiden van het inrichten ervan. Deel 2 stelt de grote verscheidenheid aan gewassen voor en de manier hoe deze geteelt kunnen worden.