Weigela florida 'Suzanne' zomerbloeiende heester met bont blad
De hoogte na 10 jaar is 150cm..
De bloemkleur is rose met wit.
De bloeiperiode is mei.
Deze plant is zeer winterhard.

Dit artikel is slechts in zeer kleine aantallen leverbaar! Dat is de reden waarom hier geen maten en prijzen kunnen worden vermeld. Er is op dit moment geen eigen voorraad van dit artikel, maar waarschijnlijk kunnen wij het wel bestellen voor u.

Maat: € 0,00
In de Boekwinkel
Dendroflora Nr. 24 - 1987
Jaarboek van de Koninklijke Vereniging voor Boskoopse Culturen en de Nederlandse Dendrologische Vereniging

In dit nummer artikelen over Clematis florida en C.P. Thunberg, Cryptomeria japonica en Salix aurita. Tevens artikelen over de Collectietuin van het Proefstation voor de Boomkwekerij en de tentoonstelling Flora Nova 1987 en een verslag van het keuringswerk in 1987. Met Engelstalige samenvattingen.
Dendroflora Nr. 44, 2007
Artikelen over herfstkleuren, beplanting van boomspiegels, Clethra sortimentsonderszoek, Hydrangea paniculata Euro-trial, Itea Sortimentsonderzoek, Weigela sortimentsonderzoek, Keuringen 2007, verslag Plantarium 2007 en Groot Groen 2007. Met een index van de nrs 41-44
Dendroflora Nr. 5, 1968
Jaarboek van de Koninklijke Vereniging voor Boskoopse Culturen en de Nederlandse Dendrologische Vereniging over 1968. Met artikelen en keuringsrapporten over Astilbe, Calluna, Chaenomeles, Cupressocyparis, Hibiscus, Juniperus communis, Sorbus latifolia, Ulmus, Weigela, Wisteria en het keuringswerk in 1967. In zeer goede staat.