U bevindt zich hier: Home > Planten > Klimplanten > Lonicera > Lonicera heckrottii
Lonicera heckrottii matiggroeiende kamperfoeli geurt weinig maar bloeit prachtig
De hoogte na 10 jaar is 300 cm.
De bloemkleur is rose/geel.
De bloeiperiode is juni - september.
Deze plant is zeer winterhard.
Aanbevolen aantal per vierkante meter : 1.

Nederlandse naam : Kamperfoelie

Dit artikel is slechts in zeer kleine aantallen leverbaar! Dat is de reden waarom hier geen maten en prijzen kunnen worden vermeld. Er is op dit moment geen eigen voorraad van dit artikel, maar waarschijnlijk kunnen wij het wel bestellen voor u.
Mogelijk alternatief :
Lonicera heckrottii 'Goldflame'. Belangrijkste verschil: Lonicera heckrottii 'Goldflame' iets meer geelrose

Maat: € 0,00
In de Boekwinkel
Dendroflora, complete serie van nummer 1 tot en met 50
Jaarboekenreeks

Een complete run van nummer 1 tot en met 50, met de zeer zeldzame nummers 1, 2 en 3 er bij. Ook zit de Dendroflora Special over klimmende Lonicera er bij. Uitstekende staat!
Dendroflora Nr. 25 - 1988
Jaarboek van de Koninklijke Vereniging voor Boskoopse Culturen en de Nederlandse Dendrologische Vereniging

In dit nummer een keuringsrapport van Ilex aquifolium en alteclerensis, artikelen over Alnus 'Sipkes', Ilex verticillata 'Oosterwijk, Lonicera. Tevens artikelen over 25 jaar Dendroflora, Nomenclatuur en auteursnamen, de bomencollectie van Schovenhorst en een verslag van de keuringen in 1988. Met engelstalige samenvattingen.
Dendroflora Nr 31 - 1994
Jaarboek van de Koninklijke Vereniging voor Boskoopse Culturen en de Nederlandse Dendrologische Vereniging

In dit nummer het keuringsrapport van Philadelphus en artikelen over Amelanchier, Aronia, Geranium macrorrhizum en cantabrigiense, Lonicera americana en italica, nieuwe Sorbus soorten, Tilia (deel 3), Xanthoceras sorbifolium. Tevens een artikel over de ontwikkeling van coniferen, de botanische tuin van Kerkrade, Plantarium 1994 en de keuringen van 1994. Met Engelse en Duitse samenvattingen.
Dendroflora Nr. 8, 1971
Jaarboek van de Koninklijke Vereniging voor Boskoopse Culturen en de Nederlandse Dendrologische Vereniging

In dit nummer artikelen en keuringsrapporten over Cytisus en Genista, Ilex, Juglans, Lonicera nitida en pileata, Robinia, Thuja bolvormen, Pinetum Blijdenstein, keuringen in 1970 en de Flora Nova 1970.
Dendroflora Special: Klimmende Kamperfoelies
Arjan Laros verzamelt al tientallen jaren klimmende Lonicera. In 1992 werd zijn verzameling in het Aceretum van de PlantenTuin Esveld ondergebracht. Al sinds die tijd is hij naast de planten ook gegevens aan het evrzamelen geweest hetgeen resulteerde in deze Dendroflora Special, die alle klimmende Lonicera soorten en cultivars uitgebreid beschrijft en meest afbeeldt. Naast de plantenbeschrijvingen uitgebreid de taxonomie, morfologie, biologie, verspreiding en waarom klimmen? Een standaardwerk!