Hosta 'Sum and Substance' grootbladige hartlelie met geel blad
De gemiddelde hoogte is 100 cm.
De bloemkleur is lila.
De bloeiperiode is juni - juli.
Deze plant is goed winterhard.
Aanbevolen aantal per vierkante meter : 3.

Nederlandse naam : Hartlelie


Prijs vanaf 6 stuks € 3.02 per stuk
Prijs vanaf 12 stuks € 2.68 per stuk
Prijs vanaf 24 stuks € 2.35 per stuk

Maat: pot 9 cm € 3,35
Maat: pot 11 cm € 5,75
In de Boekwinkel
The Essential Garden Design Workbook
Second Edition. Revised and updated with new eco-design tips

Een bijzonder, volledig en gedetailleerd werkboek voor het maken van tuinontwerpen. Bedoeld voor de gevorderde hobbyist en de professionele ontwerper. Dit boek is niet zomaar een verzameling mooie plaatjes, maar geeft juist stap-voor-stap informatie hoe een idee tot werkelijkheid te maken. Alle belangrijke stappen komen aan bod, van het allereerste begin (het opmeten van de grond) tot de laatste detaillering.
Medicinal Plants in Folk Tradition
An Ethnobotany of Britain and Ireland

Dit boek biedt voor het eerst een omvattende overzicht over geneeskrachtige wilde planten die door de landbevolking in Grootbritanie en Ireland gebruikt werden. Twee van Engelands meest vooraanstaande ethnobotanicie hebben taalloze bronnen onderzocht en beschrijven hier meer dan 400 planten species. Dit boek is waardevol voor anthropologen, archeologen, botanicie, geografen en historicie en iedereen die geinteresseerd is in de geneeskrachtige werking van planten.
Herbacious Perennial Plants
A Treatise on their Identification, Culture and Garden Attributes

Een zeer uitgebreid standaardwerk over vaste planten met van ieder geslacht (en dat zijn er zeer vele honderden) een uitgebreide beschrijving met onder andere historie, voorkomen en algemene kenmerken van de familie en daarnaast specifieke beschrijvingen van de in de cultuur voorkomende soorten. Met ook aangave van winterhardheid, vermeerderingsmethode en dergelijke. Waar van toepassing worden verwijzingen naar gespecialiseerde beoeken gegeven.
Grapes, Indoors and Outdoors
Praktische gids over de keuze van de juiste druif voor de juiste plek, de juiste manier van planten, verzorgen en vermeerderen.
Daffodils for Home, Garden and Show
De Narcis kondigt het eind van de winter en het begin van de lente aan. Alhoewel het makkelijke planten zijn is een beetje kennis van zaken toch nodig om ze jaar in jaar uit goed te laten bloeien. Er zijn heel veel soorten en kleuren, veel meer dan gedacht wordt. Ze kunnen heel groot zijn en immense displays vormen, maar er zijn ook soorten geschikt voor de kleinste rotstuin. In dit boek veel advies om ze zo lang mogelijk mooi te houden, niet alleen in de tuin, maar ook thuis in een vaas en op shows.
Carnivorous Plants, The curious World of
A Comprehensive Guide to Their Biology and Cultivation

Dit boek laat geen vragen over deze bijzondere groep planten onbeantwoord! Naast prachtige foto's grondige informatie over habitat en natuurlijk voorkomen, de verschillende manieren van vangen, de evolutie, beschrijving en cultuur van planten uit 17 genera en ao families en lijst met meer dan 630 species.
Growing Cacti and other Succulents in the Garden
Voor cactussen en succulenten is niet altijd een kas nodig. In dit boek vele voorbeelden van hoe, op beschutte plaatsen, vele soorten met succes buiten in de tuin kunnen groeien en bloeien. Met hoofdstukken over: planning, het maken van de juiste soortenkeuze, gravel beddingen, patios, containers, rotstuinen, combinaties met andere planten, uitgebredie plantenregister met beschrijvingen en foto's.
Growing Cacti and other Succulents in the Conservatory & Indoors
Het eerste deel van dit boek gaat over het maken van een display van Cactussen en succulenten, met ideeën voor het gebruik van potten en grote containers en het planten in beddingen en het kiezen van de juiste plant voor de juiste plek. Het tweede deel is een planten-selectie gids met lijsten van soorten voor diverse doeleinden zoals klimmende soorten, bloei, lage en hoge soorten en curiositeiten. In iedere categorie de beste planten gefotografeerd en uitgebreid beschreven.
Dryland Gardening
Plants that survive and thrive in tough conditions

Met de opwarming van de aarde en het steeds scharser werdende water is het verstanding om in de toekomst tuinen zo dusdaning in te richten dat er niet of nauwlijks water gegeven moet worden. Dit is een praktische handleiding voor het kiezen en toepassen van planten die een voorkeur voor droge omstandigheden hebben. Dit boek laat zien hoe ook onder deze onstandigheden mooie en onderhoudsarme tuinen gerealiseerd kunnen worden.
Climbers & and Wallplants
Dit boek laat zien welke klim- en muurplanten in bepaalde tuinsituaties en grondsoorten in de verschillende jaargetijde op hun best zijn. Tips voor snoei en onderhoud ontbreken niet.